Збереження репродуктивного здоров’я жінки – необхідна складова розвитку перинатальної медицини - Запорожан, В. М. (REPRODUCTIVE ENDOCRINOLOGY, 2011)
Збереження репродуктивного здоров’я жінки – необхідна складова розвитку перинатальної медицини